نوشته شده توسط : ن ,ک

 

خاتمی همچنان در خط فتنه حرکت می کند/ تدبیر مقام معظم رهبری به مرگ سران فتنه منجر شد


 

shakeriمجموعه جریان فتنه در لایه‌های مختلف خود دچار نوعی آشفتگی تئوریک و عملیاتی هستند.

نهضت سبز نبوی به نقل ازندای انقلاب مجتبی شاکری، عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با ندای انقلاب، با بیان اینکه مجموعه جریان فتنه در لایه‌های مختلف خود دچار نوعی آشفتگی تئوریک و عملیاتی هستند، گفت: این آشفتگی باعث شده که نتوانند ارزیابی مردم از خود را به خوبی متوجه شوند و نمی‌توانند درک کنند که نگاه مردم به این جریان که یک حماسه ملی را با اتهام تقلب زیر سؤال برد، چیست؟
وی با بیان اینکه جریان فتنه از نظر تئوریک و عملی دچار توهم است، به دیدار سیدمحمد خاتمی با فراکسیون اقلیت مجلس و شروط مطرح‌شده از سوی وی اشاره کرد و افزود: اینکه آن‌ها تصور می‌کنند هنوز در جایگاهی قرار دارند که برای نظام اسلامی شرط بگذارند، در حالی که مردم در اینکه اینها هنوز داخل نظام هستند، نظر دیگری دارند و معتقدند که باید به دادگاه فراخوانده شوند، ناشی همان توهم تحلیلی است.
شاکری در ارزیابی رفتارهای شخص سیدمحمد خاتمی یادآور شد: تصور می‌کنم یک طراحی پشت صحنه وجود دارد. البته رفتارهای آنها از آموزه‌های «جین شارب» هم دور نیست که بر اساس آن وقتی کودتای مخلمی موفق نشد، باید هواداران را جمع کنند و برای این کار از لاین پرسرعت به لاین متوسط یا کم‌سرعت بیایند که جامعه آن‌ها را بپذیرد و احساس کند که اینها به داخل مجموعه نظام برگشته‌اند.
این عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران اضافه کرد: خاتمی نیز از همین دسته است؛ وی به نوعی از موسوی، کروبی، موسوی خوئینی‌ها و بهزاد نبوی فاصله گرفته ولی در همان لاین متوسط در حال حرکت است، از جریان فتنه دور نیست و اعلام تبری هم نمی‌کند و چیزی به نام ندامت نسبت به گذشته در او دیده نمی‌شود و با همین وجهه می‌خواهد جمعیت هواداران را جمع کند و مدعی است که می‌خواهد در داخل نظام بماند، در حالی که تعریف او از نظام، آرمان‌های امام و رهبری و ولایت فقیه مشخص نیست.
شاکری یادآور شد: در لاین کم‌سرعت این جریان افرادی مثل «عارف» حضور دارند که می‌گویند ما نسبت به این فتنه 88 نقد داریم، ولی نقد واضحی ندارند و اقدام آن‌ها در معرفی سران فتنه و افکار آن‌ها روشن نیست و بیشتر کارکرد انتخاباتی را دنبال می‌کنند تا اینکه بخواهند شک و تردید مردم را نسبت به فضای فتنه برطرف کنند.
وی در بخش پایانی این گفت‌وگو درباره برخورد با سران فتنه اظهار کرد: همه قائل بر این هستند که تدبیر و بزرگواری که از سوی مقام معظم رهبری نشان داده شد، باعث شده عمق بی‌منطقی جریان فتنه به خوبی افشا شود و این تدبیر نشان داد که اولا تقلب به گفته ابطحی رمز عملیات بوده، شعار قانون‌گرایی ان‌ها دورغ بوده، شعار پیروی از خط امام یک بازیچه بوده و آمریکاستیزی و صهیونیسم‌ستیزی نیز دروغی بیش نبوده است.
شاکری معتقد است با تدبیر مقام معظم رهبری سران فتنه مرد‌ه‌اند و این جریان برای حضور مجدد نیازمند نسل، سازمان و نسل جدیدی دارند؛ چرا که مجموعه سران آن‌ها مرده‌ است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: البته قوه قضائیه باید وظیفه خود را انجام دهد و مردم هنوز منتظر هستند. در زمان آیت‌الله شاهرودی که اقدامی انجام نشد و آیت‌الله آملی لاریجانی نیز در ابتدا قول‌های خوبی دادند که هنوز حکمی دیده نمی‌شود که حاکی از برخورد با دانه‌درشت‌های فتنه باشد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

 

جهان امروز که به دنیای ارتباطات معروف است هر روز شاهد دگرگونی های اجتماعی و فرهنگی زیادی است که ارتباطات و رسانه مهم ترین عامل تاثیرگذار آن است . امروز و با گسترش راه های ارتباطی دنیای انسان ها به قدری به هم نزدیک شده است که تنها با یک کلیک میتوان کارها را با سرعتی باورنکردنی انجام داد . اما هر پیشرفت و توسعه ای نیازمند بسترسازی های مناسب و در کنار آن به وجود آوردن شرایطی است که زندگی را دستخوش تغییرات ناگهانی نکند..

نهضت سبز نبوی به گزارش خبرنگار بولتن نیوز :دنیای جهانی اینترنت با همه بزرگی و و پیچیدگی هایی که در خود دارد امروز به بخش مهمی از زندگی مردم تبدیل شده است و بسیاری از فعالیت های روزمره افراد به وسیله این ابزار ارتباطی صورت می گیرد . طبق یک آمار جهانی که در نظر سنجی از مردم کشورهای مختلف صورت گرفته است از هر پنج نفر سه نفر هر روز با اینترنت کار میکنند و از هر پنج نفر یک نفر نمیتواند بدون اینترنت زندگی کند . این ابزار ارتباطی که از سال 1368 به کشور ما ورود پیدا کرده است امروز جمعیتی بالغ بر 33 میلیون نفر از جمعیت کشور ما را در بر می گیرد .گستره دربرگیری شبکه جهانی اینترنت امروز به گونه ای است که شاید با قطع چند ساعته آن دنیا فلج شده و بسیاری از فعالیت های روزمره از حرکت باز بایستد.دنیای اینترنت علاوه بر آسان کردن انجام امور اداری و کاری به زندگی شخصی افراد نیز سرک کشیده و به نحوی آنها را در زندگی دومی به نام کامپیوتر و اینترنت غرق کرده است .با به وجود آمدن چت روم های اینترنتی ، ایجاد شبکه های اجتماعی گسترده نظیر فیس بوک، تویتر و . . . ، ایجاد سایت های زندگی در فضای مجازی مانند سکند لایف و هزارن سایت و وبلاگ گوناگون دیگر از نشانه های این موضوع است.

اما تمرکز نگارنده در این مجال بر بررسی روند ایجاد و رشد و نفوذ شبکه های اجتماعی و سایت های زندگی مجازی استوار شده است . با گسترش تکنولوژی و استفاده عموم مردم از ابزارهای ارتباطی نوین و روزآمد لزوم استفاده از دانش های عمومی در سطحی وسیع بیش از پیش احساس شد و اینترنت نیز بهترین فضا را برای این امر مهیا می کرد به گونه ای که هر کاربری در هرکجای جهان به راحتی و با داشتن یک کامپیوتر و یک خط اتصال اینترنت میتواند تمامی اطلاعات دلخواه خود را با هرکجای دنیا و با هر کس فارغ از میزان دوری مسافت و رنگ و نژاد به اشتراک بگذارد . لزوم این کار به وجود آمدن سایت هایی در شبکه جهانی اینترنت بود که این خدمات را به خصوص به طور رایگان در اختیار کاربرانشان قرار دهند و از همین جا بود که حتی غول های جست و جوگرهای اینترنتی دنیا نظیر یاهو هم با راه اندازی شبکه چت روم و اتاق های چت به استفاده از این فضا روی آوردند . اما در دهه اخیر که به عصر انفجار اطلاعات مشهور است  دیگر تنها مکان هایی برای به اشتراک گذاشتن صرف اطلاعات کافی نبود و به همین دلیل شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک پا به عرصه وجود گذاشتند .

فیس بوک (Facebook) یک سایت اجتماعی است که توسط سازنده جوان خود مارک زاکربرگ (Mark Zuckerberg) در چهارم فوریه سال 2004 راه اندازی شد.این سایت هم اکنون از نظر تعداد کاربر عضو و نیز از نظر کارشناسان، در زمینه سایت های اجتماعی، برتر از مای اسپیس و امثال آن و در حقیقت در زمینه کاری خود، سایت شماره 1 جهان محسوب می شود. این سایت که در حقیقت فضایی برای ایجاد صفحه شخصی اشخاص و ارائه اطلاعات و به اشتراک گذاری آنها محسوب می شود در طی 6 سال تا جایی پیش رفته است که امروز بیش از 500 میلیون عضو ثابت از سراسر دنیا دارد که بیشتر آنها هر روز صفحه شخصی خود را به روز می کنند . این آمار خیره کننده که در حقیقت شامل یک نفر از هر 13 نفر در سطح دنیا می شود نشان دهنده عمق دربرگیری این سایت و حتی سایت های مشابهش دارد . این قضیه حتی تا جایی اهمیت داشته که امروز بیشتر سیاست مداران و شخصیت های مشهور و حتی سازمان ها تاثیر گذار دنیا در شبکه اجتماعی فیس بوک صفحه داشته و اطلاعات خود را روی صفحه هایشان منتشر می کنند. میلیونها عکس و پیغام منتشر شده در سال گذشته میلادی به خوبی گویای این وضعیت است که امروز اینترنت به عنوان یک رکن اساسی نقش موثری در ارتباطات ما ایفا میکند.

اما این موضوع در کنار همه حسن هایی که دارد زمینه ساز بروز برخی ناهنجاری ها نیز هست . دور شدن از زندگی اجتماعی و گذراندن بخش زیادی از زمان در شبکه های مجازی در حقیقت عاملی است که افراد را از حضور در زندگی طبیعی و واقعی باز داشته و در محیطی مجازی فرو می برد به طوری که افراد معتاد این زندگی دوم می شوند . طبق آمار آرائه شده بیش از 70 درصد افراد عضو شبکه های اجتماعی بعد از ساعات معمول روز نیز به وسیله کامپیوتر و یا حتی موبایل به حضور در این فضاها ادامه می دهند که همین موضوع باعث گوشه گیری و دور شدن از واقعیت ها میشود. امروز صاحبان این شبکه ها که بیشتر تحت تاثیر عقاید مادی گرایانه غربی ها کار را تا جایی پیش برده اند که زندگی دوم را به صورت طبیعی در فضای مجازی تعبیه کرده اند تا اعضای این سایت ها از مشکلات روزمره به لذت ها و حضور داشتن نداشته ها در زندگی طبیعیشان پناه ببرند . به طور مثال در سایت سکند لایف (secondlife) هر کس میتواند با ساخت شخصیت خود در فضای مجازی در زندگی طبیعی ولی مجازی میلیون ها کاربر این سایت از سراسر دنیا حضور یابد . این زندگی دوم به گونه ای است که فرد در فضای مجازی کار می کند ، پول در می آورد ، درس میخواند ، خانه و لوازم میخرد ، کارهای روزمره را انجام میدهد و حتی کاندیدای انتخاباتی شده و در نهادهای حکومت حظور می یابد . تبدیل این واقعیت ها در فضای مجازی اینقدر دقیق صورت گرفته است که طبق برآورد ها اعضای این سایت به طور متوسط روزانه 5 ساعت در آن حضور می یابند .

نکته قابل تامل این است که جلوگیری از گسترش این سایت ها و علاقه مردم به خصوص جوانان به این سایت ها امری محال به نظر می رسد ولی باید بستر لازم برای تاثیر ناپذیری از این شبکه ها را به صورت فرهنگی درست جا انداخت و راهکار استفاده دررست از آنها را بازتعریفی دوباره کرد وگرنه در سالیان آینده روانشناسان باید برای افسردگی های و تنهایی های بیش از اندازه مردم جهان کاری بکنند .

* محمد حسین آزادبخت

مخدری جدید به نام شبکه های اجتماعی



:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
نقش 4 کشور از گروه 1+5 در تولید ویروس استاکس‌نت

 

منابع غربی فاش کردند: هر چهار کشور آمریکا، فرانسه، آلمان و انگلیس در پس پروژه استاکس‌نت قرار دارند.

به گزارش شبکه ایران، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در مقاله‌ای به قلم سه تن از تحلیلگران این نشریه که معروف‌ترین آنها "دیوید ای. سانجر" نام دارد، از نقش شرکت آلمانی زیمنس در اجرای مراحل ساخت ویروس استاکس‌نت علیه برنامه هسته‌ای ایران پرده برداشت.

بنابر این گزارش، شرکت آلمانی زیمنس در همکاری با یک آزمایشگاه آمریکایی واقع در "ایداهو" ضعف‌های دستگاه‌های صادر شده توسط این شرکت به ایران را در اختیار آمریکایی‌ها قرار می‌دهد و این نقاط ضعف در تولید ویروس استاکس‌نت مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. به نظر نمی‌رسد که زیمنس این همکاری‌ها را بدون چراغ سبز مقامات آلمانی به انجام رسانیده باشد، چون این‌گونه همکاری‌ها عموما جنبه امنیتی دارد.

این نشریه آمریکایی افزود: ویروس استاکس‌نت پیش از آنکه به کار گرفته شود، در نیروگاه هسته‌ای دیمونا واقع در فلسطین اشغالی مورد آزمایش‌های عملیاتی قرار گرفته بود. 

این روزنامه همچنین مدعی شده است که این آزمایش‌ها سبب شده‌اند که ویروس استاکس‌نت قوی‌تر عمل کرده و برنامه هسته‌ای ایران را چند سال عقب بیندازد!

آلمان و آمریکا دو کشور عضو گروه 1+5 هستند که قرار است به زودی بار دیگر در استانبول با ایران بر سر میز مذاکره بنشینند و اکنون روشن شده است که در تولید ویروس استاکس نت علیه برنامه هسته‌ای ایران نقش داشته‌اند. هرچند که غربی‌ها در توصیف آثار و نتایج استفاده از ویروس استاکس‌نت همواره غلو کرده‌اند اما اصل این موضوع که کشورهای مذاکره‌کننده با ایران در ساختن ویروس علیه تاسیسات غنی‌سازی تحت نظر آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای دست داشته‌اند، موضوع ساده‌ای نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت!

این در حالی‌ست که با وجود اقدامات و نیت خرابکارانه غرب علیه تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، مسئولان و کارشناسان مربوطه این مسئله را از قبل پیش‌بینی کرده و تصریح کردند: این ویروس هیچ تاثیری نداشته است.

پایگاه اطلاع‌رسانی "دارک ریدینگ" هم در نوامبر سال گذشته میلادی در مقاله‌ای به قلم "کلی جکسون هایجینز" تصریح کرده بود که هر چهار کشور آمریکا، فرانسه، آلمان و انگلیس در پس پروژه استاکس‌نت قرار دارند.

به این ترتیب چهار کشور از شش کشور مذاکره‌کننده با ایران در پروژه تخریب تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان دست دارند. با این اوصاف ایران چگونه می‌تواند به این کشورها در مذاکرات اطمینان کند؟ آیا می‌توان به کشورهایی که نیت‌شان متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران به هر قیمتی است، اعتماد کرد؟

 



:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
ششمین کشور آمریکای لاتین، فلسطین را به رسمیت شناخت  
وزیر امور خارجه پرو گفت: کشورش به عنوان ششمین کشور آمریکای لاتین در حال بررسی به رسمیت شناختن کشور فلسطین است و این تصمیم را طی هفته های آتی اتخاذ خواهد کرد.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الیوم السابع، وزیر امور خارجه پرو اعلام کرد که کشورش به طور جدی در حال بررسی به رسمیت شناختن کشور فلسطین است تا ششمین کشور آمریکای لاتین باشد که طی یک ماه فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند.
 
وزیر امور خارجه پرو خاطرنشان کرد که این تصمیم احتمالا ظرف چند هفته آینده اتخاذ خواهد شد.
 
به گفته منابع دیپلماتیک، این تصمیم پرو پیش از نشست سران آمریکای جنوبی و کشورهای عربی خواهد بود که قرار است بین 13 تا 16 فوریه (24 تا 27 بهمن) در لیما برگزار شود.
 
از بیش از یک ماه گذشته پنج کشور لاتین از جمله برزیل‌، آرژانتین، ‌بولیوی، ‌اکوادور و شیلی کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند.
 
اوروگوئه نیز اعلام کرده است که کشور فلسطین را طی سال جاری میلادی به رسمیت خواهد شناخت.
 
پیش از این نیز کوبا‌ ،ونزوئلا‌، نیکاراگوئه‌ و کاستاریکا کشور فلسطین را به رسمیت شناخته بودند.
 
اکثر کشورهای آمریکای لاتین، کشور فلسطین در مرزهای 1967 یعنی مرزهای قبل از اشغال اسرائیل در کرانه باختری و نوار غزه و بیت المقدس شرقی را به رسمیت می شناسند./


:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
بلندگوی جاسبی در مجلس کیست؟

 

مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور عباس‌پور را بلندگوی جاسبی در مجلس نامید و تاکید کرد: مجلس باید به حداقل‌ترین خواسته دانشجویان که همان تغییر رئیس کمیسون آموزش مجلس است جامه عمل بپوشاند.

محمد همت مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه جایگاه عباسپور به عنوان رئیس کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی جایگاهی تخصصی است، تصریح کرد: قطعاً کسی که در این جایگاه قرار می‌گیرد باید نگاه کارشناسانه و علمی به مسائل آموزشی و تحقیقاتی کشور داشته باشد.

وی ادامه داد: سیاست‌زدگی و داشتن نگاه‌های فامیلی و دخیل کردن سلائق شخصی در جایگاه رئیس کمیسیون آموزش مجلس، مناسب برای تغییر و تحول اساسی در نظام آموزشی کشور نیست.

مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خاطرنشان کرد: ایشان به اسم اصولگرایی وارد مجلس شده‌اند، اما جهت‌گیری‌های وی نسبتی با جریان اصولگرایی ندارد.

همت با اشاره به نقش و نسبت بعضی افراد در دانشگاه آزاد در جریان فتنه تاکید کرد: رئیس کمیسیون آموزش مجلس نباید مدافع تمام قد دانشگاه آزاد و بلندگوی آقای جاسبی در خانه ملت باشد.

وی در ادامه اضافه کرد: متاسفانه شاهد آن هستیم که نسبت‌های فامیلی عباسپور موجب شده است که طرح‌هایی مانند وقف اموال دانشگاه آزاد در مجلس تصویب شود و دفاع و حمایت قاطعانه عباسپور را نیز به همراه داشته باشد.

مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تاکید کرد:‌ عملکرد رئیس کمیسیون آموزش نه تنها موجب پیشبرد نظام آموزشی و علمی کشور نشده بلکه موجب افت و عقب‌گرد و حاشیه‌سازی برای این کمیسیون شده است.

همت در پایان تصریح کرد: ‌انتظار ما از مجلس این است که به حداقل‌ترین انتظار دانشجویان و جنبش دانشجویی که همان "تغییر رئیس کمیسیون آموزش و انتخاب شخص دیگری با نگاه تخصصی، علمی و دغدغه‌مند در راس این کمیسیون " است، جامه عمل پوشانده تا بار دیگر مسائل آموزشی و علمی کشور در راس اهداف این کمیسیون قرار بگیرد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 188
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

انتقاد تند نجفی از صدا و سیما

عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران گفت: صداوسيماي جمهوري اسلامي را بي.‌بي.سي وصداي آمريكا نمي‌دانيم ولي صداوسيما همان روش‌هاي اين رسانه‌هاي بيگانه را بكار مي‌برد.

به گزارش خبرنگار ايلنا، محمدعلي نجفي در جلسه امروز شوراي شهر تهران با انتقاد شديد از روش برخورد صداوسيما با برخي ازاعضاي شوراي شهر تهران در جريان مصوبه هفته گذشته شورا مبني بر نامگذاري معبر يا ميداني به نام بصيرت به مناسبت سالروز 9 دي تاكيد كرد: از آنجايي كه صداوسيما زير نظر مقام معظم رهبري اداره مي‌شود در اين زمينه حرف داريم. چون اين نهاد زير نظر مقام معظم رهبري است دلمان مي‌سوزد و ناراحت مي‌شويم به خصوص اينكه يك كاري كه شائبه اقدام سياسي و جناحي دارد، در صداوسيما مطرح شده است.

نجفي با اشاره به اينكه هفته گذشته در اخبار صداوسيما اعلام شده كه وي به طرح نامگذاري معبري به نام بصيرت راي نداده است گفت: در جلسه حضور نداشتم كه بخواهم به اين طرح راي بدهم.

او افزود: قبل از راي گيري آقاي كاشاني از من سوال كردند كه آيا به چنين طرحي راي مي‌دهم من اعلام كردم كه مخالفتي ندارم اما با روند ارائه چنين طرحي مخالف هستم چرا كه نامگذاري يك معبر يا ميدان داراي روند خاصي است.

عضو كميسيون برنامه بودجه شوراي شهر تهران تاكيد كرد: من مخالف يك طرح دو فوريتي خارج از روال بوده ام ولي در جلسه هنگام راي حضورنداشتم.

نجفي گفت: ‌با اين وجود صداوسيما در خبر هفته گذشته خود به اشتباه از من به‌عنوان يكي از كساني كه به اين طرح راي ندادند نام برد و به جاي درست كردن اشتباه خود، روز يكشنبه خبرنگارصداوسيما به صورت اتفاقي با من برخورد كرده و از من پرسيد اگردر جلسه بوديد به اين طرح راي مي‌داديد؟!

او يادآور شد: اين روشي كه خبرنگاري بدون تعيين وقت قبلي با دوربين سوالي را بپرسد روشي خلاف اخلاق است اما خارج از اين موضوع نخواستم جواب سربالا بدهم و نظرم رابه صداوسيما گفتم. با اين وجود صداوسيما اين صحبت بنده را پخش نكرد و بااين موضوع دقيقا شائبه برخورد سياسي صداوسيما را مطرح مي‌كند.

او خطاب به كاشاني گفت: آقاي كاشاني، ما صداوسيما را بي‌بي سي و صداي آمريكا نمي‌دانيم ولي روش‌هايي كه صداوسيما از آن استفاده مي‌كند مانند روش‌هاي اين رسانه بيگانه است.
عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران ادامه داد: صداوسيما زير نظر مقام معظم رهبري اداره مي‌شود و اين موضوع ما را رنج مي‌دهد كه با اين وجود، اين رسانه به اين شكل رفتار مي‌كند.

به گزارش خبرنگار ايلنا هفته گذشته طرح دوفوريتي از سوي شوراي شهر تهران به تصويب رسيد كه براساس آن شهرداري ملزم به نامگذاري ميدان يا معبري به نام بصيرت به مناسبت سالروز 9 دي ماه شد.

صداوسيما هفته گذشته دراقدامي اين خبر را منتشر كرده ولي در آن به اشتباه ازاعضايي كه در جلسه حضور نداشته يا راي داده بودند، به‌عنوان كساني كه با اين طرح مخالف بودند نام برد.اين اقدام صداوسيما سبب اعتراض تعدادي از اعضاي شوراي شهر تهران شد.



:: بازدید از این مطلب : 157
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

آيت‌الله‌جنتي:پررويي‌برخي‌خواص بي‌بصيرت حد ندارد

دبير شوراي نگهبان با بيان اينكه هنوز خواص بي‌بصيرت طمع بازگشت به صحنه را دارند، تصريح‌كرد: پررويي برخي خواص حد و حصري ندارد چراكه برخلاف نظام و ولايت‌فقيه با دشمنان و بيگانگان همكاري كرده‌اند از اين رو مردم آنها را نمي‌پذيرند مگر اينكه توبه قوي و عملي داشته باشند.

 آيت‌الله احمد جنتي دبير شوراي نگهبان در همايش سراسري مسئولان ستادهاي دهه فجر انقلاب اسلامي كه در حوزه هنري در حال برگزاري است، با اشاره به سالگرد حماسه 9 دي، اظهارداشت: مردم در اين روز در صحنه حاضر شده و پاسخ ياوه‌گويي‌ها و فعاليت‌هاي تخريبي فتنه‌گران را دادند.

وي افزود: حركت مردم در حماسه 9 دي و راهپيمايي 22 بهمن بسيار باعظمت و سرنوشت‌ساز بود و نقشه‌هايي كه دشمنان در خارج و داخل كشور براي براندازي نظام، سقوط حكومت اسلامي و برقراري حكومت غيراسلامي كرده را به هم ريخت.

رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي تصريح كرد: اگر در همه دنيا تلخي‌ و شيريني‌هايي وجود دارد همه با حكمت الهي است؛ اگر در فلسطين مردم در سختي قرار دارند حتماً حكمتي در كار خداوند است.

وي در ادامه اظهار داشت: به ثمر رسيدن انقلاب امري عادي نبود؛ چراكه با وجود ضعف‌ها و كمبودها هيچ‌كس باور نمي‌كرد اين انقلاب به ثمر برسد اما به لطف خداوند اين انقلاب پيروز شد.

دبير شوراي نگهبان تصريح‌كرد: با الهام‌هاي الهي، امام رضوان‌‌الله عليه حركت خود را آغاز كردند و اجابت و دعوت از طرف مردم نيز خدايي بود.

وي با اشاره به شرايط دوران رژيم پهلوي كه اهل علم در آن منزوي شده بودند، اظهارداشت: همين مردم اجابت دعوت كرده و هر جا گره‌اي هم بود باز شد تا اين انقلاب به پيروزي رسيد.

آيت‌الله جنتي خاطر‌نشان‌كرد: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي نيز مشكلاتي همچون جنگ، مخالفت‌ها و تحريم‌ها شروع شد كه به لطف الهي يكي پس از ديگري دشمني‌ها و تهاجمات به نفع ما تمام شد.

آيت‌الله جنتي با اشاره به بركات جنگ تحميلي، گفت: در اين جنگ نيروهاي مسلح با چگونگي كار تسليحاتي آشنا شده و وابستگي خود را به بيگانگان قطع كردند و اكنون به جايي رسيده‌اند كه دنيا از موشك‌هايشان مي‌ترسد.

وي گفت: در نتيجه تحريم‌هاي دشمنان پيشرفت‌ حاصل شد كه در ابعاد گوناگون سياسي، اقتصادي و ساير موارد صورت گرفت؛ مقدمات پايه‌گذاري حكومت مقتدرانه الهي در حال انجام بوده و اين مقدمه‌اي براي ظهور حضرت حجت است.

دبير شوراي نگهبان با اشاره به فتنه 88، گفت: به صورت باور نكردني عده‌اي در داخل كشور در مقابل نظام ايستاده‌اند و برخي كه سوابقي داشته‌ يا نداشتند يك مرتبه مثل عقده‌هايي كه تركيده باشد با نقشه‌هايي از قبل تنظيم شده در خارج و داخل كشور انتخابات را بهانه كرده و به خيابان‌ها ريختند.

وي افزود: در اين فتنه همه تشكيلات ضدانقلاب شركت داشته و با پشتيباني‌هاي بيگانگان و سكوت و همراهي كساني در داخل كه از آنها انتظار نمي‌رفت به وجود آمد.

آيت‌الله جنتي با اشاره به خواص بي‌بصيرت گفت: بعضي‌ها مي‌فهميدند و به اين وضعيت تن داده بودند؛ از اين رو ناكثين بدون استثنا در اين جرم‌ها شريك هستند و اگر در اين دنيا مجازات نشوند در آخرت مجازات خواهند شد مگر آنكه توبه كنند.

وي با بيان اينكه در فتنه 88 اغتشاشات خياباني براي اولين بار در كشور صورت گرفت، گفت: تلاش اغتشاشگران اين بود كه در جمهوري اسلامي انتخابات را باطل كنند چراكه انتخابات رياست‌جمهوري سال گذشته بالاترين آراي دوره حكومت اسلامي بود؛ در داخل و خارج از كشور برخي اين را مطرح مي‌كردند كه روي مردم اگر گلوله ببنديد آنها بدتر مي‌شوند از اين رو همه مقدمات درست شد تا اينكه 9 دي بوجود آمد.

دبير شوراي نگهبان اضافه‌كرد: صاحبان انقلاب خود از انقلاب دفاع كردند و مردم به گونه‌اي باورنكردني به صحنه آمدند و در واقع خداوند آنها را وارد صحنه كرد.

وي افزود: خداوند اجازه نمي‌دهد خون كساني كه در راه انقلاب ريخته شده پايمال شود و سرنوشت بسيجي‌ها به دست آنها بيفتد؛ از اين رو تمام رشته‌هاي آنها پنبه شد و در 22 بهمن حضور مردم از هر سالي بيشتر بود.

ْآيت‌الله جنتي گفت: با حماسه 9 دي و 22 بهمن شعله‌ها فروكش كرد، آرامش برقرار شد و مومنين و دلسوزان آرامش فردي پيدا كردند.

وي با اشاره به نقش رهبري در جريان فتنه 88، اظهار داشت: نقش رهبري الهي بود و مديريت،‌ شهامت و شجاعت در سخنراني‌ها و پيام‌هاي ايشان بحران را مهار كرد.

دبير شوراي نگهبان همچنين از نقش صدا و سيما در خنثي‌سازي فتنه 88 تشكر كرد و گفت: صداوسيما در تقدير از مردم، به صحنه كشيدن و توجيه آنها نقشي تعيين كننده و منحصر به فرد داشت.

آيت‌الله جنتي ادامه داد: كسي كه در صبح 22 بهمن راهپيمايي مي‌كند بايد قصد قرب كرده و بداند صحنه‌اي براي آخرتش ثبت مي‌شود كه بايد روي اين موضوع خطيبان نمازجمعه و صداوسيما كار كنند و شعارها نيز بايد در اين مسير باشد و نقشه‌ها و توطئه‌هاي دشمن برملا و همه دستگاه‌ها بدانند دشمنان داخلي و خارجي بيكار ننشسته‌اند.

وي با تاكيد بر اينكه مردم بايد خواص بي‌بصيرت را بشناسند، گفت: ممكن است روزي اين خواص از سوابق زندان و پست خود سوءاستفاده كنند؛ علي‌رغم وجود سوابق همه خواص بي‌بصيرت خود خط بطلان به كارهايشان كشيدند.

دبير شوراي نگهبان با بيان اينكه هنوز خواص بي‌بصيرت طمع بازگشتن به صحنه را دارند، تصريح‌كرد: پررويي برخي خواص حد و حصري ندارد چراكه برخلاف نظام و ولايت‌فقيه با دشمنان و بيگانگان همكاري كرده‌اند از اين رو مردم آنها را نمي‌پذيرند مگر اينكه توبه قوي و عملي داشته باشند؛ اگر زبان‌شان بسته است و حرف نمي‌زنند در عمل نشان دهند كه برگشته‌اند و تنها در اين صورت است كه مردم و خدا توبه آنها را قبول مي‌كنند، در غير اين صورت مردم نبايد فريب آنها را بخورند.

وي خاطر‌نشان‌كرد: مردم بصيرت يافته‌ و از خواص پيش افتاده‌اند هر چند معمولا مردم پيرو خواص‌ هستند؛ تعدادي از خواص منحرف شده‌ و مردم ار آنها پيشي گرفته و صحنه‌گردان شده‌اند كه بايد از اين مردم تشكر كرد.

آيت‌الله جنتي در پايان با بيان اينكه مردم راه خود را از مخالفان بشناسند ابراز اميدواري كرد كه حمايت الهي براي هميشه برقرار باشد.


 



:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

بي‌نظير بوتو: آيت‌الله خامنه‌اي براي موفقيتم دعا كند

بي‌نظير بوتو گفت: من براي آيت الله خامنه‌اي قداست قائل هستم و از ايشان خواسته‌ام براي موفقيت من دعا كند و براي من قابل تحمل نيست كه ايشان از حكومت من ناراحت باشند.

به گزارش مركز اسناد نوشت: بي‌نظير بوتو در دوران نخست‌وزيري‌اش 2 بار به ايران سفر كرد كه يك نوبت آن، ديدار رسمي به دعوت آقاي‌ هاشمي رفسنجاني، رئيس‌جمهور وقت بود. به ياد دارم بي‌نظير بوتو هنگام پياده شدن از هواپيما در فرودگاه مهرآباد تهران، چادري مشكي بر دوش خود انداخته بود و روسري سفت و محكم سفيد رنگي هم به سر داشت و آقاي ‌هاشمي به شوخي به او گفت، چقدر خودتان را پيچانده‌ايد(1)

در جريان اين سفر وقتي خانم بي‌نظير بوتو خدمت رهبر معظم انقلاب آيت‌الله‌العظمي خامنه‌اي مي‌رسد، بيت معظم‌له نسبت به حجاب ايشان ايراد گرفته‌اند و حتي چادري برايشان پيدا كرده‌اند كه ايشان چادر به سر خدمت آقا رسيده‌است.

حجت‌الاسلام والمسلمين موسوي كاشاني از اعضاي بيت رهبري مي‌گويد: آقا از همان اول در مقام نصيحت برآمدند و فرمودند: دخترم، تو فرزند اسلام هستي، تو فرزند اميرالمؤمنيني، تو فرزند اهل بيتي، تو فرزند قرآني، تو مسلماني، تو شيعه هستي.

همين طور آقا ادامه دادند و كاري كردند كه خانم بي‌نظير بوتو شروع به گريه و زاري كرد و در حالي كه گريه مي‌كرد، مي‌گفت: يك خواهش دارم و آن اينكه روز قيامت مرا شفاعت كنيد. آقا بلافاصله فرمودند: "شفاعت مخصوص محمد و آل محمد است. بهترين شفاعت در اين دنيا اين است كه شما مشي و مرامتان را با اهل بيت عليهم السلام هماهنگ كنيد. خودتان كه مسلمانيد، دست برنداريد و از لباس دين خارج نشويد. "

اما نكته جالب‌تر اينكه بعد از اين سفر، بعدها معاون وزير خارجه در نقش فرستاده ويژه رئيس‌جمهور (هاشمي رفسنجاني) به ملاقات بي‌نظير بوتو در پاكستان مي‌رود. معاون وزير خارجه در اين ديدار از كتاب بوتو "دختري از شرق" در مقام تمجيد بر مي‌آيد و مي‌گويد: من در هواپيما كتاب شما "دختري از شرق " را مطالعه كردم و احساسات شما به ويژه آنجا كه نوشته‌ايد با مادرتان در مجلس عزاداري حضرت اباعبدالله الحسين(ع) شركت مي‌كرديد و مي‌گريستيد تحسين مي‌كنم،اين بسيار ارزشمند است. تاريخ مبارزات پدرتان و خودتان نيز براي من بسيار جالب بود.
كه در بي‌نظير بوتو در جواب مي‌گويد آيا مي‌دانيد همسر من هم شيعه است؟

معاون وقت آسيا و اقيانوسيه وزارت خارجه نيز مي گويد: بله، مي‌دانم و در تهران با ايشان در اين زمينه نيز صحبت داشتم. شما نظر نظام جمهوري اسلامي را درباره خودتان حتما در ملاقات با حضرت آيت‌الله‌خامنه‌اي احساس كرديد. ما شما را به خودمان بسيار نزديك احساس مي‌كنيم. بطور طبيعي انتظار ما از شخص شما و حكومت شما بيش از ديگران است. ما حتي در كشوري مانند هند هيچگاه نشنيده‌ايم به مقدسات جمهوري اسلامي توهيني كنند. متأسفانه در پاكستان به جمهوري اسلامي ايران و حضرت امام (ره) توهين مي‌شود و شيعه را كافر مي‌خوانند و حتي پرچم ايران را اتش مي‌زنن. اين به هيچ وجه براي ما قابل تحمل نيست و من خصوصي به شما مي‌گويم كه حضرت آيت‌الله خامنه‌اي و رفسنجاني و ولايتي از اين موضوع ناخشنودند.

ما اجازه نمي‌دهيم در خاك ايران به پاكستان توهين شود. اين را مي‌دانيم كه دولت از سپاه صحابه حمايت نمي‌كند ولي در هر صورت آنها در حاكميت شما اين كار را انجام مي‌دهند. من مأموريت دارم كه از شما بخواهم هر طور كه مي‌دانيد جلو اين مسائل را بگيريد. سر وزير ايالت پنجاب كه از حزب شماست با سپاه صحابه ارتباط نزديك دارد و برخورد وي با شيعيان برخورد غير اصولي است.

البته نمي‌خواهيم در مسائل داخلي شما دخالت كنيم ولي شما اين حق را بدهيد كه با رابطه ويژه‌اي كه با شما داريم اينگونه مسائل را صريح و دوستانه مطرح كنيم. من در جلوي ديگران با خود شما اين مسائل را مطرح نكردم تا رعايت همه مسائل شده باشد.

بي‌نظير بوتو كه گويي از اين نوع صراحت شگفت زده شده در پاسخ به نماينده ويژه رئيس‌جمهور مي‌گويد:

"من از شما تشكر مي‌كنم كه اينگونه صريح مسائل را مطرح نموديد. من براي آيت‌الله‌ خامنه‌اي قداست قائل هستم و از ايشان خواسته‌ام براي موفقيت من دعا كند و براي من قابل تحمل نيست كه ايشان از حكومت من ناراحت باشند.

من هر كاري كه در اختيارات قانوني‌ام باشد براي حل اين مشكل انجام خواهم داد. سروزير پنجاب از حزب مردم نيست ولي از حزب مسلم ليگ جونجو است كه موتلف حزب مردم است، با وجود اين من تذكر جدي به وي خواهم داد. "

كشور پاكستان در سال‌هاي 1371و 1372 از زبان جواد منصوري سفير ج.ا.ا در سال 1372

اولاً جريان وهابيت توسط غرب بشدت مورد حمايت مي‌باشد بنابراين وهابيت تنها يك جريان مذهبي ساده نيست، بلكه يك جرياني است كه براي مقابله با اسلام در تمام جهت آن ايجاد شده است. نكته بعدي آنكه جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه و يا در كل در زمينه‌هاي فرهنگي برنامه مشخص و مدوني براي خارج از كشور نداشت. ضمن اين‌كه بر اساس ديدگاه بعضي از غربيها پاكستان و افغانستان از جمله كشورهايي هستند كه براي ايجاد يك انقلاب اسلامي بسيار مستعد هستند به همين دليل امريكا و انگليس و عربستان و كشورهاي ديگر خيلي اجازه حضور ايران در پاكستان به عنوان يك عامل تعيين‌كننده در تصميم‌گيري‌ها را نمي‌دهند.

ايران مانند عربستان نتوانسته در پاكستان و افغانستان براي پيشبرد اهدافش سرمايه‌گذاري كند.

با توجه به ثروت فوق‌العاده عربستان امكان رقابت از لحاظ مالي كه وجود نداشت، اما متأسفانه از لحاظ مديريتي هم ضعيف كار كرديم.

آن چيز كه در پاكستان مي‌گذرد به دولت و مردم آن مربوط نمي‌شود بلكه دقيقاً از خارج مديريت مي‌شود و با توجه به اهدافي كه پشت اين قضايا است. اين روند به توسعه تروريزم عليه ايران در منطقه منجر خواهد شد به طور مثال ما در اوايل انقلاب بسياري از نيروهايمان اعم از مهندسين و سپاهيان و ديگر افراد ايراني حاضر در پاكستان به دست همين گروهك‌ها به شهادت رسيده‌اند يا تهديد شده‌اند. به كنسولگري و خانه فرهنگ ما حمله شد و حتي تعدادي از شيعيان را هم فقط به خاطر علاقه‌مندي به ايران به شهادت رساندند.

در پاكستان قدرت واقعي در اختيار ارتش اين كشور است و دولت پاكستان در مقابل دستگاه اطلاعاتي امريكا توان ندارد و اينكه دولت پاكستان به صراحت به ما گفته بود كه ما به دليل وابستگي و منافعي كه نسبت به امريكا و عربستان داريم، نمي‌توانيم در مقابل مواضع آنها ايستادگي كنيم و موضع مخالف بگيريم. حتي در يك مورد يكي از علماي سرشناس و برجسته پاكستان در سخنراني خود بشدت عليه ايران و تشيع صحبت كرده بود و وقتي با او به صورت خصوصي صحبت كردم و علت را جويا شدم، گفت كه دل ما با ايران است اما زبان‌مان با عربستان است به دليل اين كه پول ما از عربستان مي‌آيد!



:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

نگرانی از مصرف الكل در تهران
معاون پزشكي و آزمايشگاهي سازمان پزشكي قانوني كشور با اشاره به اينكه در بسياري از استان ها هيچ مورد مرگ ناشي از مسموميت الكل گزارش نشده است، افزود: در شش ماهه اول امسال استان تهران با 33 مورد مرگ ناشي از مصرف الكل بيشترين رقم را در اين زمينه به خود اختصاص داده است.

به گزارش  آتي نيوز،"عبدالرزاق برزگر" گفت: در شش ماهه اول امسال 74 نفر بر اثر مسموميت ناشي از مصرف الكل جان خود را از دست دادند كه اين رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 3 / 23 درصد افزايش يافته است.

وي گفت: از مجموع فوت شدگان ناشي از مسموميت الكل در شش ماهه اول امسال، 70 نفر مرد و چهار نفر زن بودند.

معاون پزشكي و آزمايشگاهي سازمان پزشكي قانوني خاطرنشان كرد: در نيمه نخست امسال بيشترين آمار مسموميت مربوط به ماه هاي فروردين و مرداد و كمترين آن در تير ماه ثبت شده است.



:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

كمك به جنبش سبز با فناوري جديد
مدير برنامه ايران در بنياد قرن آمريكا تأكيد كرد كه با تأمين فناوري‌هاي جديد به جنبش سبز و گروه‌هاي مخلف كمك مي‌كنيم تا با همشهريان خود در داخل و خارج از ايران ارتباط برقرار كنند.

به گزارش فارس، "مؤسسه صلح آمريكا " در مقاله‌اي به قلم "جينو عبدو " مدير برنامه ايران در بنياد قرن (Century Foundation)و سردبير پايگاه خبري "اين‌سايد ايران " (www.insideiran.org) به بررسي نحوه كاربرد اينترنت در ايران پرداخته و ادعا مي‌كند: اين ابزار در ايران به عنوان وسيله‌اي در دست دولت براي مقابله با فعالان سياسي - اجتماعي و مخالفان دولت تبديل شده است.

وي در بخشي از اين مقاله نوشته است: "سرعت استفاده از اينترنت در ايران در حال افزايش است، تعداد كاربران اينترنت در ايران از كمتر از يك ميليون در سال ۲۰۰۰ به حدود ۲۸ ميليون نفر يا ۳۸ درصد از جمعيت، در سال ۲۰۰۹ افزايش يافته است.

مدير برنامه ايران در بنياد قرن افزوده است: "وبلاگ‌هاي فارسي از فعال‌ترين وبلاگ‌هاي جهان محسوب مي‌شوند، طبق اعلام "بركمن مركز مطالعاتي اينترنت و جامعه دانشگاه هاروارد " شمار وبلاگ نويسان فعال كه به طور مداوم وبلاگ‌هاي خود را به روز مي‌كنند در حدود ۶۰۰۰۰ است.

جنيو عبدو در بخش ديگري از اين مقاله سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را مهم‌ترين بازوي دولت در كنترل و فيلترينگ اينترنت دانسته و ادعا كرده است: سيستم فيلترينگ ايران روز به روز در حال تشديد است، علاوه بر محتويات "غير اخلاقي " اينترنت، مسائل مربوط به اصلاحات سياسي، انتقاد از دولت، گزارش‌هاي مربوط به حقوق بشر، اقليت‌ها و حقوق زنان نيز فيلتر شده است.

سردبير پايگاه خبري "اين‌سايد ايران " در بخش ديگري از مقاله خود عبارت قانون اساسي مبني بر اينكه "رسانه‌ها بايد به عنوان محفلي براي برخورد سالم ايده‌هاي مختلف استفاده شوند، اما بايد به شدت از نفوذ و انتشار شيوه‌هاي تخريبي و ضد اسلامي خودداري كنند. "را محدوديت آزادي بيان از نظر قانون اساسي دانسته و نوشته است: فناوري‌هاي ارتباطي جديد مي‌تواند جامعه ايران را از محدوديت‌هاي دولتي آزادي بيان نجات دهد، اينترنت به ايرانيان اجازه داده است تا ديدگاه‌هاي خود را بيان كنند. بويژه جنبش سبز و گروه‌هاي مخالف، بوسيله فناوري‌هاي جديد با همشهريان خود را در داخل و همچنين خارج از ايران ارتباط برقرار كنند.

وي افزوده است: اينترنت به ويژه در ماه‌هاي قبل از انتخابات رياست جمهوري در۱۲ ژوئن ۲۰۰۹ و چند ماه بعد از آن براي جامعه مدني ايران بسيار حياتي بود، گروه‌هاي فعال مخالف دولت براي سازماندهي فعاليت‌ها، ابراز نارضايتي از دولت و افشاي "نقض حقوق بشر " بوسيله نيروهاي امنيتي بر اينترنت متكي بودند، فعاليت‌هاي مدني در ايران از زمان انقلاب اسلامي در سال ۱۹۷۹ تاكنون اين اندازه فراگير نبوده است.

مدير برنامه ايران در بنياد قرن در ادامه نوشته است: در ميان تمام كشورهاي خاورميانه و حوزه خليج فارس، ايران بيشترين تعداد وبلاگ نويسان را داشته و شمار كاربران اينترنت در آن بشدت رو به افزايش است، جامعه ايراني با استفاده از فناوري اينترنت براي ابراز مخالفت خود سياسي‌تر نيز شده است.

به نوشته عبدو، در حال حاضر ده‌ها هزار وبلاگ‌نويس فارسي چه در داخل و چه در خارج از كشور وجود دارند، بنا به گزارش‌هاي منتشر شده از سوي اتحاديه بين‌المللي مخابرات در مقايسه با كمتر از يك ميليون نفر در سال ۲۰۰۰، در سال ۲۰۰۹ بيش از يك سوم جمعيت ايران، ۲۸ ميليون نفر، از اينترنت استفاده كرده‌اند.

سردبير پايگاه خبري "اين‌سايد ايران " در ادامه مقاله خود آورده است: دسترسي به رسانه‌هاي آنلاين از قبيل وبلاگ‌ها، فيس‌بوك و گروه‌هاي بحث و گفت‌وگو، يك رسانه جايگزين را براي شكل‌گيري افكار عمومي در مقابله با روايت‌هاي سياسي ساختگي رسانه‌هاي دولتي بوجود آورده است، در حقيقت بعد از چين، دولت ايران در مسدود كردن، فيلترينگ اينترنت، كنترل شبكه‌هاي اجتماعي با هدف محدود كردن وبلاگ نويسان مخالف وضعيت مدني موجود از پيشرفته‌ترين فناوري روز برخوردار است.

عبدو در ادامه مقاله خود يادآور شده است: فعالان ايراني نيز در استفاده از رسانه‌هاي جديد به عنوان يك سلاح سياسي عليه دولت از توانمندي بالايي برخوردار هستند، فيس بوك در كنار وب‌سايت‌ها و تبادل ويدئو، از قبيل "يوتيوب " (YouTube.com)، يكي از ابزارهاي اصلي مخالفان در طول مبارزات انتخاباتي رياست جمهوري در بهار و تابستان سال ۲۰۰۹ و در مناقشات بعد از انتخابات ژوئن ۲۰۰۹ عنوان شد.

مدير برنامه ايران در بنياد قرن، در بخش ديگري از اين مقاله درباره وبلاگ‌هاي ايراني نوشته است: ايرانيان بيش از هر ابزار ديگر براي گسترش شبكه‌هاي اجتماعي و به خصوص در مورد گفتمان سياسي بر وبلاگ‌ها متكي هستند، حتي در يك كشور محدود مانند ايران، وبلاگ‌ها فرصت‌هاي مناسبي براي مباحث سياسي ارائه مي‌كنند.

وي مدعي شده است: از وبلاگ‌ها اغلب به عنوان اولين وسيله ارتباطي ناراضيان عليه دولت ايران اشاره شده است، اما در حقيقت اين روايت تنها بخشي از داستان است. تحليلگران شبكه‌هاي اجتماعي در مركز بركمن دانشگاه هاروارد وبلاگ نويسان را در چهار حوزه تقسيم بندي مي‌كنند:

۱- سكولار/اصلاح طلب؛ شامل مخالفان مشهوري كه اغلب در خارج از ايران زندگي مي‌كنند.
۲- محافظه‌كار/مذهبي؛ شامل وبلاگ نويسان حامي نظام و انقلاب اسلامي
۳- شعر و ادبيات فارسي؛ تاكيد بر شعر فارسي به عنوان شكل مهمي از بيان فرهنگي
۴- شبكه‌هاي مختلط؛ شامل مباحث ورزشي و بسياري از موضوعات ديگر.

عبدو مي‌افزايد: وبلاگ نويسان سكولار/اصلاح طلب رهبري بحث‌هاي جاري سياست ايران را بر عهده دارند، مانند جدايي دين و دولت در ايران و امور جاري در جهان. مركز بركمن در اين مورد مي‌گويد: "وبلاگ نويسي ايران صحنه زنده رقابت سياسي و عرصه به چالش كشيدن نظرات مربوط به ايدئولوژي حاكميت جمهوري اسلامي است. "

وي افزوده است: درصد بالايي از وبلاگ نويسان سكولار زنان هستند، جنسيت از ويژگي‌هاي جالب و قابل توجه وبلاگ‌هاي فارسي است، در حالي‌كه در ساير نقاط جهان اغلب وبلاگ نويسان مردان هستند، يكي ديگر از ويژگي قابل توجه در ميان وبلاگ نويسان سكولار و اصلاح طلب تمايل آنها به استفاده از نام واقعي خودشان است، كه آنها را در مقابل اقدامات تلافي جويانه از سوي مقامات ايران آسيب‌پذير ساخته است. اما تعداد نامشخصي از وبلاگ‌ها در خارج از ايران نوشته مي‌شوند. خوانندگان داخل ايران هنوز هم به وبلاگ‌هايي كه براي مقابله با ممنوعيت استفاده، در خارج از كشور نوشته مي‌شوند دسترسي دارند.

سانسور و فيلترينگ فني اينترنت توسط دولت‌ها در جهان رايج است

سردبير پايگاه خبري "اين‌سايد ايران " در بخش ديگري از اين مقاله به وضعيت فيلترينگ در ايران پرداخته و مي‌نويسد: سانسور و فيلترينگ فني اينترنت توسط دولت‌ها در سراسر جهان رايج است، استراتژي‌هاي كنترل اينترنت در ايران حتي از سال ۲۰۰۱، كه استفاده از اينترنت هنوز بسيار محدود بود در جريان است.

ايران به فناوري شناسايي و مسدود كردن وب‌سايت‌هاي سياسي معاند دست يافته است

عبدو در ادامه مقاله خود نوشته است: طبق اعلام خبرنگاران بدون مرز در گزارش مارس ۲۰۱۰ پس از انتخابات ژوئن سال ۲۰۰۹، مقامات دولتي سرعت اينترنت را به طور چشم‌گيري به ۵۶ كيلوبايت كاهش دادند. اين سرعت كم در مدت كوتاهي پس از انتخابات ماه ژوئن به طور چشم‌گيري از توانايي جنبش مخالفان در تحرك تظاهر كنندگان كاست، آن هم درست در زمانيكه تعداد معترضين در خيابان‌هاي تهران ۳ ميليون نفر تخمين زده مي‌شد.

وي تأكيد كرده است: ايران به فناوري شناسايي و مسدود كردن وب‌سايت‌هاي سياسي معاند دست يافته است. مانند چين، ايران با توليد بومي اين فناوري در داخل كشور از شدت وابستگي خود بر منابع غربي كاسته است، اين دستاورد براي دولتي كه استفاده از فناوري غرب را براي خود ضعف تلقي مي‌كند، بسيار حائز اهميت است. اين فناوري فيلترينگ بومي، براي جستجو در اينترنت، رديابي كلمات كليدي و لينك‌هاي وب‌سايت‌هاي ممنوع و براي رديابي موارد غير اسلامي استفاده مي‌شود.

عبدو در ادامه مقاله خود با اشاره به نقش سپاه پاسداران در كنترل نا آرامي‌هاي انتخاباتي نوشته است: در سال ۲۰۰۹، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي "فرماندهي دفاع سايبري " را به عنوان يك اقدام مهم از سوي دولت براي مقابله با فعاليت‌هاي سياسي آنلاين تاسيس كرد، اين نهاد مسئول تحقيق در مورد آنچه كه جنايات سايبري خوانده شده و معمولاً به اتهامات فعالان يا روزنامه‌نگاران كاربر اينترنت مربوط مي‌شود، است.

وي افزوده است: همچنين سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، با نفوذ گسترده سياسي، موفق به تصويب قوانين مربوط به ممنوعيت توزيع فناوري فيلترشكن و روش‌هاي عبور از سانسور دولتي شده است. در ماه مارس ۲۰۱۰، دفتر عمومي و دادگاه انقلاب تهران اعلام كرد كه ۳۰ فرد مظنون به دست داشتن در جنگ‌هاي سايبري سازمان يافته پس از يكسري عمليات پيچيده اطلاعاتي در فناوري ارتباطات دستگير شدند، اين حركت به دنبال موجي از حملات عليه وب‌سايت‌ها و وبلاگ‌هاي ضد دولتي توسط ارتش سايبري ايران صورت پذيرفت.

مدير برنامه ايران در بنياد قرن در ادامه اين مقاله تأكيد كرده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با تشكيل "فرماندهي دفاع سايبري " در سال ۲۰۰۹، مسئول نظارت بر فعاليت‌هاي بالقوه براندازي در اينترنت است، نظارت و فيلترينگ اينترنت از طريق قانوني بوده و سوابق تمام كاربران و سايت‌هايي كه از آن ديدن مي‌كنند بايد تا ۳ ماه نگهداري شود.

سردبير اين سايد ايران در ادامه اين مقاله نوشته است: روش‌هاي كنترل و نظارت بر اينترنت شامل فيلترينگ اينترنت براي جلوگيري از دسترسي به انواع خاصي از اطلاعات با شناسايي كلمات كليدي، نام دامنه و آدرس وب‌سايت‌هايي مي‌شود كه فعاليت‌هاي آنها در جهت براندازي نظام تلقي مي‌شود.

مدير برنامه‌ ايران در بنياد قرن در پايان چنين نتيجه گيري كرده و درباره آينده اين وضعيت مي‌نويسد:

- عليرغم محدوديت‌هاي دولتي استفاده از اينترنت در ايران همچنان رو افزايش است.

- فعالان ايراني خارج از كشور براي تشويق شركت‌هاي فناوري و دولت‌ها براي توسعه فناوري‌هاي جديد براي مقابله با سانسور در حال تلاش هستند.

- برخي از اين ابزارها شامل تقويت ماهواره‌هاي فرستنده برنامه‌هاي ايراني براي مقابله با پارازيت‌هاي اخلال‌گر هستند، تا از اين طريق برنامه‌هاي اخبار فارسي از جمله بي‌بي‌سي فارسي و صداي آمريكا بتوانند به پخش برنامه‌هاي خود ادامه دهند.

- فعالان همچنين براي تسهيل در ارائه اينترنت با سرعت بالا در تلاش هستند، از آنجا كه دولت عمداً سرعت اينترنت را كاهش مي‌دهد، استفاده از ماهواره‌هاي جايگزين، به غير از ماهواره‌هاي مورد استفاده دولت، مي‌تواند امكان دسترسي به اينترنت با سرعت بالا را براي ايرانيان فراهم آورد.



:: بازدید از این مطلب : 145
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

حكم مهدی هاشمی غيابی صادرمی‌شود
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي گفت: در صورت عدم بازگشت مهدي هاشمي به كشور اتهامات وي در دادگاه غيابي بررسي خواهد شد.

حسين ابراهيمي در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به استراتژي جديد سران فتنه مبني بر عدم بازگشت مهدي هاشمي به كشور، تأكيد كرد در صورت اثبات اتهامات وي حكم او از طرف دادگاه صالحه صادر مي شود و قوه قضائيه نيز از طريق پليس اينترپل پيگير او خواهد شد. ابراهيمي دستگيري مهدي هاشمي را طبق قوانين بين المللي امري بديهي خواند.



:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

نظر علم‌الهدي درباره شروط خاتمی
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه فردي از پايبندي به قانون اساسي دم مي‌زند كه خود اصل آن را قبول ندارد، گفت: اگر خاتمي قانون اساسي را قبول داشت در مسئله ادعاي تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه كرده و با اردوكشي خياباني آن را زير پا نمي‌‌گذاشت.

آيت‌الله سيداحمد علم‌الهدي، امام جمعه مشهد مقدس در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به پيش‌شرط‌ هاي خاتمي براي حضور در صحنه سياسي كشور، اظهارداشت: افرادي كه در جريان فتنه فعال بودند بايد بپذيرند كه از نظر مردم داراي اتهام هستند.

وي بر همين اساس يك بخش از اتهام فتنه‌گران را قضايي دانست كه دستگاه قضا طبق مصالح خود به آن عمل مي‌كند، تصريح‌كرد: بخش ديگر اتهام، مردمي است كه مردم از آن نمي‌گذرند و نسبت به اين مسئله گذشت ندارند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با تأكيد بر اينكه پيش‌شرط بايد از سوي مردم باشد نه سران فتنه، يادآورشد: آنها مي‌خواهند در بين مردمي حضور يابند كه به آنها ظلم شده و مقدسات آنها مورد اهانت قرار گرفته و آراء آنها به باطل گرفته شده است و اينها مسائلي نيست كه بتوان خيلي ساده از آنها گذشت.

وي با طرح اين سؤال كه آيا فردي كه از مردم جدا شده‌ براي بازگشت به دامان ملت مي‌تواند پيش‌شرط داشته باشد، گفت: معناي اينكه خاتمي مي‌خواهد به عرصه سياست بازگردد اين است كه وي از مردم جداشده و فاصله گرفته ‌است.

آيت‌الله علم‌الهدي با تأكيد بر اينكه مقدسات ديني مردم براي آنها از جانشان هم ارزشمندتر است، اظهارداشت: دين و مقدسات ديني مردم در فتنه ۸۸ مورد اهانت قرار گرفته شد و به همين دليل اين مردم هستند كه بايد براي بازگشت خاتمي پيش‌شرط داشته باشند.

وي در عين حال ورود به عرصه سياسي را ورود به دامان ملت و جامعه دانست و تصريح‌كرد: بايد خاتمي اول ببيند كه مردم وي را مي‌پذيرند يا خير سپس شرط‌گذاري كند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه فردي از پايبندي به قانون اساسي دم مي‌زند كه خود اصل آن را قبول ندارد، ادامه داد: اگر خاتمي قانون اساسي را قبول داشت در مسئله ادعاي تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه كرده و با اردوكشي خياباني آن را زير پا نمي‌‌گذاشت.

وي در خصوص شرط ديگر خاتمي مبني بر آزادي زندانيان سياسي نيز، اظهارداشت: زندانيان سياسي يا مجرم هستند و يا نيستند؛ مجرم نبودن آنها را مرجع تشخيص كه دادگاه است مشخص كرده و افراد نمي‌توانند مجرم بودن يا نبودن فردي را مشخص كنند.

آيت‌الله علم‌الهدي بر همين اساس آزادي سياسي مد نظر خاتمي را به اين معنا دانست كه اگر وي مي‌خواهد به ميان ملت بازگردد بايد مجرمان آزاد شوند و هيچ كس با جنايت افراد مخالفتي نداشته باشد كه اين غيرقابل پذيرش است.

وي در ادامه به محاكمه سران فتنه اشاره كرد و گفت: محاكمه سران فتنه به دستگاه قضايي مربوط مي‌شود و آنها بايد تشخيص دهند كه آيا سران فتنه را محاكمه كنند يا خير و زمان و موقعيت آن را نيز اين دستگاه مشخص مي‌كند اما بايد ديد نتيجه اينكه سران فتنه در دادگاه محاكمه شوند، چه خواهد شد؟

امام جمعه مشهد مقدس بر همين اساس هيچ كيفر و عقوبتي را براي سران فتنه بدتر از اين ندانست كه مورد تنفر مردم هستند.

وي با اشاره به اينكه حضرت موسي(ع) وقتي به ميان بني‌اسرائيل برگشت در مقابل جنايتي كه سامري كرده بود حداقل كيفر وي اعدام بود اما حضرت موسي(ع) سامري را اعدام نكرد، افزود: تنها كيفري را كه براي سامري قرار داد اين بود كه وي قدرت ارتباط با مردم را نداشته باشد و از مردم جدا شد.

آيت‌الله علم‌الهدي با اشاره به اينكه بزرگ‌ترين مجازات براي سران فتنه اين است كه از مردم جدا شده و ارتباطات مردمي‌ آنها قطع شده است، خاطر‌نشان‌كرد: در حال حاضر اين كيفر براي آنها سخت‌ترين مجازات است.



:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

وحشت اقلیتی هاازجزییات دیدارباخاتمی
در پي ديدار اخير فراكسيون اقليت با خاتمي و درج خبري در اين باره در روزنامه كيهان با عنوان «نمايندگان ديداركننده با خاتمي چه كساني بودند؟» فراكسيون مذكور روز يكشنبه با تشكيل جلسه اي اضطراري به اين خبر واكنش نشان دادند.

به گزارش كيهان، در نشست فوق برخي از اعضاي فراكسيون اقليت به شدت از انتشار اسامي ديداركنندگان با خاتمي ابراز نگراني كرده و خواستار رازداري تمامي اعضا در اين خصوص شدند.
ترس اين افراد از انتشار اسامي شان بيشتر از جهت واكنش هاي مردمي در حوزه هاي انتخابيه به حاميان سران فتنه است. اقليتي ها معتقدند در صورت افشاي جزئيات ديدار فوق آنها به شدت در شهرهايشان دچار مشكل شده و در انتخابات آتي مجلس نيز كرسي پارلمان را از دست خواهند داد.
بر همين اساس داريوش قنبري نماينده ايلام و سخنگوي فراكسيون اقليت در گفت وگويي تلويحاً به ترس و وحشت اقليتي ها از انتشار جزئيات ديدارشان با خاتمي اذعان كرد.
وي كه با فارس گفت وگو مي كرد بدون آنكه اسامي حاضران در ديدار با خاتمي را اعلام كند اظهار داشت: اعضاي فراكسيون در جلسه روز يكشنبه مباحثي را در مورد برخي انتقادات كه از طرف گروه ها در خصوص ديدار فراكسيون اقليت با خاتمي صورت گرفت مطرح كرده و تعجب خود را از اين مسأله ابراز داشتند.
قنبري سپس براي كاستن از ميزان انتقادهاي مردمي به توجيه و تفسير اظهارات خاتمي پرداخت و مدعي شد: سخناني كه آقاي خاتمي در ديدار با فراكسيون اقليت مجلس بيان كرد در راستاي قانون اساسي بود و حرفي خلاف قانون از سوي وي مطرح نشد.
اين درحالي است كه خاتمي در ديدار مذكور ضمن حمايت مجدد از اغتشاشگران فتنه ۸۸ به تعيين شرط و شروط براي نظام اسلامي پرداخت.
خاطرنشان مي شود در خبري كه روز يكشنبه در كيهان درج شد تعدادي از اعضاي فراكسيون اقليت اساساً حضور خود در ديدار با خاتمي را منكر شدند اما برخي افراد همچون طاهرخاني (نماينده تاكستان)، محمد مهدي شهرياري (بجنورد) و نصرالله ترابي (شهركرد) از پاسخ صريح در اين باره طفره رفتند.
همچنين ساير اعضاي اقليت نظير محمدرضا تابش (اردكان)، قنبري (ايلام)، سيد حسين هاشمي (ميانه)، پيمان فروزش (زاهدان)، كواكبيان (سمنان)، علي اكبر اولياء (يزد)، سيروس سازدار (مرند و جلفا)، محسني (بندپي)، مويد حسيني صدر (خوي)، اقبال محمدي (مريوان)، محمد مهدي پورفاطمي (دشتستان)، عليرضا محجوب (تهران)، قدرت عليخاني (قزوين)، امين شعباني(سنندج)، عبدالله كعبي(آبادان)، محسن نريمان (بابل) و عبدالجبار كرمي (سنندج) پاسخگوي تلفن هايشان نبودند.
كيهان در روزهاي آتي جزئيات ديگري از ديدار فراكسيون اقليت با خاتمي منتشر مي سازد.



:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()